Hazards pijnlijke grimas in povere 1e helft: "Dingen die je van hem niet verwacht"

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Als Eden Hazard een pijnlijke grimas trekt, houden we tegenwoordig ons hart vast. De aanvaller van de Rode Duivels ging kort voor rust naar de grond in de zestien na een (zelfgezocht?) contact. De scheidsrechter wuifde de strafschopclaim weg. Hazard hinkte aangeslagen weg.

  Eden Hazard speelde overigens een povere eerste helft. "Hij deed dingen die je totaal niet van hem verwacht", analyseerde Gert Verheyen in de studio. "Veel passes die hij gewoon inleverde. Het kan alleen maar beteren in de tweede helft."

  Verheyen: "Passing Hazard moet beter"

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Lees ook: