VIDEO: Bondscoach Mancini maakt Italianen wild met achteloos hakje

  Italië is een van de revelaties van dit EK voetbal. Ook bondscoach Roberto Mancini weet te charmeren, ook zo in de match tegen Wales. Met zijn hak bracht hij een verloren bal weer in het spel. De haren van de oude vos zijn dan al grijs, zijn streken is hij nog niet verloren.

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Voor de liefhebbers van het Italiaanse voetbal deed het hakje van Mancini meteen denken aan een legendarische goal die hij in zijn Lazio-periode maakte tegen Parma. Op een hoekschop hakte hij de bal heerlijk in de winkelhaak.

  De hakgoal van Mancini tegen Parma

  Lees ook: