Gareth Bale gelooft in buitenaards leven: "Het bewijs is overal"

  Gareth Bale deed een Q&A met Sky Sports Football.

  Gareth Bale is bezig aan een goed EK. Niet om te zeggen dat hij nu buitenaards speelt, maar de vedette van Wales gelooft alvast in buitenaardse wezens. Dat onthulde hij in een interview met Sky Sports. "Alle waarnemingen over ufo's kunnen niet allemaal vals zijn."

  De 31-jarige Bale kreeg in een virtueel interview met Sky Sports heel wat vragen van fans op zich afgevuurd. Eentje was wellicht al op de hoogte van de ruimte-opvattingen van Bale, want hij vroeg hem: "Waar is het bewijs dat je kan suggereren dat buitenaardse wezen bestaan?"

   

  Bale bleef heel serieus: "Het bewijs is overal. De mensen hoeven er alleen maar naar op zoek te gaan. Ik ben er al jaren mee bezig. En natuurlijk zijn er heel wat valse zaken. Maar de Amerikaanse overheid heeft onlangs ook weer wat beelden van ufo's vrijgegeven. Het staat allemaal online."

   

  De Welshman van Tottenham en Real Madrid klinkt overtuigd: "Er zijn ook tv-programma's op Netflix en zo. Het is interessant, het klinkt aannemelijk en daarom geloof ik het ook. Er zijn ook zoveel waarnemingen van ufo's, die kunnen niet allemaal vals zijn."

  Bale overtuigt ploegmaat Rodon

  Bale heeft soms wel wat meer vreemde trekjes. Geconfronteerd met Harry Kane die niet in aliens gelooft - Sky Sports vroeg de Engelse Tottenham-spits enkele weken geleden hetzelfde - wierp Bale op "dat Kane te weinig onderzoek heeft gedaan".

   

  Joe Rodon kreeg hij wel al mee in zijn verhaal, zijn ploegmaat bij Tottenham en Wales. "Ik heb hem overtuigd, hij is het idee genegen, maar hij neemt voorlopig nog wat een afwachtende houding aan."

  De vraag over aliens komt na 3'50":