Yellow Tigers leggen Italië over de knie na vijfsetter

  De Yellow Tigers vieren in en tegen Italië.

  De Yellow Tigers vieren in en tegen Italië.

  In de Nations League volleybal hebben de Yellow Tigers met 3-2 gewonnen van gastland Italië. Voor de Belgische volleybalvrouwen was het hun 7e overwinning, de 6e na een vijfsetter.

  Het duel met Italië, de nummer 9 van de wereld, was voor de Yellow Tigers (FIVB-12) het voorlaatste duel in de Nations League. In de Italiaanse badplaats Rimini waren de Belgische vrouwen met 3-2 te sterk voor het gastland. België kampeert daarmee op de 9e plaats, op 16 landen.

   

  Zondag sluiten de Yellow Tigers hun Nations League-campagne af tegen Canada. Daarna richten de Belgische vrouwen hun blik op het EK, van 18 augustus tot 4 september. België speelt de groepsfase in Belgrado.