Villa Sporza grapt over kersverse vader Coman: "2 keer gescoord of was hij niet thuis?"

  Kingsley Coman verliet gisteren even de Franse selectie voor de geboorte van zijn kind.

  Zou Kingsley Coman exact 9 maanden geleden niet een, maar twee keer gescoord hebben? Na zijn winning goal voor Bayern München in de finale van de Champions League werd de Franse international gisteren vader. In Villa Sporza stelde Karl Vannieuwkerke guitig vast dat de Fransman die dag twee keer gescoord moet hebben. "Of was hij niet thuis?", antwoordde Gunther Schepens gevat.

  De UEFA kijkt streng toe op de naleving van de bubbels op het EK voetbal. Door de strenge coronamaatregelen mag niemand zomaar in of uit de bubbel van de nationale ploeg. 

   

  Voor Kingsley Coman werd er gisteren toch een uitzondering gemaakt. De Franse international kreeg de toelating om zijn nationale ploeg even te verlaten. Coman mocht gisteren namelijk zijn vrouw gaan bijstaan bij de geboorte van hun kind.

   

  In Villa Sporza maakten ze even snel de berekening. Het was exact 9 maanden geleden dat Coman de enige goal maakte voor Bayern München in de gewonnen finale van de Champions League tegen PSG.

   

  "Hij heeft die dag dus twee keer gescoord", opperde Karl Vannieuwkerke. "Of hij was niet thuis?", antwoordde Gunther Schepens.

   

  Kingsley Coman kwam op dit EK nog niet in actie. In de wedstrijd tegen Duitsland bleef hij op de bank. Morgen speelt Frankrijk zijn tweede wedstrijd tegen Hongarije.

  Bekijk hier het grappige fragment uit Villa Sporza:

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Herbekijk de Villa Sporza van donderdag 17 juni:

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.