Oproep Linde Merckpoel: steek Jana Raman een hart onder de riem met sms'je

  De Belgian Cats beginnen vandaag aan het EK basketbal, maar jammer genoeg gebeurt dat zonder Jana Raman. De vleugelspeelster heeft haar domme blessure nog niet verteerd en dus vraagt Linde Merckpoel uw hulp om Raman wat moed in te spreken.

  Jana Raman is een van de sleutelpionnen bij de Belgian Cats, maar door een ongelukkig voorval ziet ze het EK aan haar neus voorbijgaan. Raman liep een blessure op aan haar hand tijdens de reis naar Straatsburg en ging daarna meteen onder het mes, in hoop op tijd weer fit te geraken voor de Olympische Spelen.

   

  "Het was echt doodgaan toen ik aan de ploeg moest vertellen dat ik ging vertrekken", zegt Raman met tranen in de ogen. "Ik heb nu echt wel beseft hoe belangrijk ik ben en hoe graag de andere meisjes mij zien."

   

  "Het is echt een horrorverhaal. Ik heb zo hard gewerkt, een jaar lang al mijn energie erin gestoken. Ik heb nog nooit iets gebroken en nog nooit iets gemist met de nationale ploeg. En nu wordt het net onze mooiste zomer", zucht ze. "Ik ga er alles aan doen om er in Tokio wel bij te kunnen zijn."

  Steek Jana Raman een hart onder de riem met sms'je

  De tranen van de geëmotioneerde Jana Raman lieten ook Linde Merckpoel niet koud. Ze heeft de Belgian Cat een telefoon overhandigd waar iedereen haar met een sms'je een hart onder de riem kan steken. Op het nummer 0479 49 03 23 kunt u Jana Raman moed inspreken.

   

  "Stuur haar even een klein berichtje om haar goeie moed te wensen", vraagt Linde Merckpoel. "Dat hoeft niet veel te zijn, maar ik denk dat we haar op die manier toch een hart onder de riem kunnen steken."