Deense bondscoach: "Het genie van De Bruyne maakte het verschil"

  Kasper Hjulmand kwam woorden van lof tekort om zijn spelers te prijzen na Denemarken-België. "We hebben een van de beste teams ter wereld in de problemen gebracht."

  "Vier dagen geleden hebben we onze vriend hier op het gras voor zijn leven zien vechten. Het is al een topprestatie dat mijn spelers hier opnieuw konden spelen, laat staan op deze manier", zegt de Deense bondscoach Kasper Hjulmand.

   

  "Mijn respect voor deze groep valt niet te beschrijven. We speelden een intense match en hebben een van de beste teams ter wereld in de problemen gebracht. Een punt of een zege waren ongelooflijk geweest. Dat verdienden we ook."

   

  "Maar het genie van Kevin (De Bruyne) maakte het verschil. Samen met de kracht van Lukaku. Maar onze prestatie was ongelooflijk. Alleen jammer dat we nog altijd nul punten hebben. Kijk naar de statistieken van onze eerste 2 matchen, dat zegt genoeg."

  Lees ook: