Het moderne interview: geopereerde Belgian Cat doet gesprek via FaceTime

  Jana Raman werd via Facetime vanuit Straatsburg geïnterviewd.

  Jana Raman brak maandag op de treinreis naar Straatsburg haar duim. Ze zag haar EK-droom zo uit elkaar spatten. Ondertussen is de Belgian Cat wel geopereerd en deed ze haar zegje vanop haar ziekenbed... via FaceTime.

  Dat heet dan mee zijn met de tijd. Onze man op het EK basketbal Kris Meertens vroeg aan dokter Karolien De Ceulaer of hij enkele vragen mocht stellen aan Jana Raman. Maar dan via FaceTime, wat bovenstaande opmerkelijke beelden opleverde.

   

  Raman was maandag met de andere Belgian Cats op weg naar Straatsburg toen ze zich blesseerde aan haar duim. "Op de trein wilde ik mijn koffer in de bagageruimte leggen, een rek met een ijzeren plaat. Daar ben ik met mijn duim tegen gebotst", vertelde ze gisteren.

   

  Gisteren is Raman al geopereerd aan haar volledig gebroken en verplaatste duim. "De operatie is redelijk goed verlopen. Dat hebben de dokters mij toch gezegd. Ik heb er alle vertrouwen in", vertelde ze vanuit het ziekenhuis. 

  Nu is het 'one way to Tokio'. Vanaf nu begint het.

  Jana Raman

  "Ik had mezelf voorgenomen dat het na de operatie 'one way to Tokio' zal zijn. Vanaf nu begint het. We gaan er volledig voor. Of de Cats zonder mij een medaille kunnen halen? Zeker en vast. Ik twijfel niet aan mijn ploegmaats."

   

  "Ze zullen er wel klaar voor zijn. Ik zal alles volgen vanuit België. Front row seats." Morgen beginnen de Belgian Cats tegen Bosnië aan hun EK.