Duivels leveren veel punten op in EK-manager, voer vóór 15 uur je wissels door

  Romelu Lukaku en Thomas Meunier, 2 spelers uit de top 5 van de grootverdieners in de EK-manager.

  Met Frankrijk-Duitsland kwam er een einde aan de eerste speelronde op het EK voetbal. Dat betekent dat we ook een eerste balans kunnen opmaken van onze EK-manager. Je krijgt bovendien een eerste kans om wissels door te voeren.

  Romelu Lukaku werd door bijna 30.000 managers in de ploeg gezet, waardoor hij de populairste speler was van de eerste speeldag. Met 10 punten gaf hij bovendien meteen waar voor zijn geld. Toch verzamelden 3 spelers nog meer punten.

   

  De Finse doelman Lukas Hradecky hield tegen Denemarken niet alleen de 0, maar hij stopte ook nog eens de strafschop van Højbjerg, goed voor in totaal 11 punten. Dat is 1 punt minder dan de Portugees Raphael Guerreiro, die het openingsdoelpunt maakte tegen Hongarije.

   

  Maar de speler die tot nu toe het meeste opbracht, is niet eens een basisspeler: Thomas Meunier kwam in de eerste helft Timothy Castagne vervangen en was goed voor 1 goal en 1 assist én hield ook nog eens de nul met België.

   

  Voor Olivier Derison waren dat allemaal geen verrassingen, want met zijn Team Pukki wint hij de eerste speeldag, met 89 punten.

  Tijd om te wisselen?

  Heb je wat minder gescoord op de eerste speeldag? Dan is er nog geen man overboord, want het EK is nog lang. Per speeldag krijg je 2 transfers om je ploeg beter te maken. Wie zijn transfers niet opgebruikt, kan ze opsparen voor de volgende speeldag(en).

   

  Voer je transfers door op https://ekmanager.sporza.be/