Van den Bergh verlaat Players Championship darts in 3e ronde na nederlaag tegen De Sousa

  Van den Bergh (archieffoto) verloor in de 3e ronde van de Players Championship met 6-1.

  Op de 2e dag van de PDC Super Series darts zat er geen eindoverwinning voor onze landgenoot Dimiti Van den Bergh. In de kwartfinales verloor hij van de Portugees José de Sousa met duidelijke 6-1-cijfers. 

  De avond was voor Van den Bergh wel uitstekend begonnen. In de eerste rondes werden Raymond van Barneveld en Darren Webster telkens vlotjes met 6-1 uitgeschakeld.

   

  Tegen José de Sousa bleek Van den Bergh in de kwartfinales vervolgens niet opgewassen: 6-1. De Portugees komt later vanavond nog in actie tegen Gabriel Clemens tegen in de halve finales. Het andere duel wordt gespeeld tussen Gary Anderson en Michael van Gerwen.

  Geen halve finale voor Van den Bergh:

  Het slot van de partij tegen Webster: