Louis van Gaal keert volgend seizoen voor 1 wedstrijd terug als hoofdcoach in Nederland

  Van Gaal zal volgend seizoen 1 wedstrijd plaatsnemen op de bank bij Telstar.

  De Nederlandse succescoach Louis van Gaal keert volgend seizoen zeer kortstondig terug op de Nederlandse velden. Hij zal bij Keuken Kampioen Divisie-club Telstar 1 wedstrijd op de bank plaatsnemen voor het goede doel.

  De ex-trainer van onder meer Ajax en het Nederlandse nationale elftal maakt deze 'comeback' voor de Stichting Durf te Dromen en Spieren voor Spieren, een organisatie waar hij zich al jaren voor inzet.

   

  De supporters van Telstar krijgen ook eens kans om naast Van Gaal plaats te nemen op de bank als assistent. De club zal voor die ongetwijfeld felbegeerde plek een loting organiseren.

   

  Na zijn vertrek bij Manchester United in 2016 ging Louis van Gaal met pensioen als hoofdcoach. Een terugkeer sloot hij nooit helemaal uit, maar het ziet er niet meer naar uit dat de intussen 69-jarige Nederlander ooit nog ergens een voltijdse baan als hoofdcoach zal aannemen.

  De aankondiging van Telstar: