Het moment van Karl: "Ik heb Jan Boskamp twee keer klaar zien komen"

  Karl Vannieuwkerke legt elke avond de dag neer met een keuze voor een bijzonder moment op Euro 2020. Op dinsdag 15 juni viel het oog van de Sporza-presentator op het derde en laatste doelpunt van Portugal in de match tegen Hongarije. 

  Karl Vannieuwkerke: "Voor de 2e dag op een rij blijven we hangen bij Cristiano Ronaldo. De Portugese spits heeft intussen 4 EK-records te pakken. Hij is all-time topschutter met 11 goals, hij heeft het meeste EK's gespeeld (5), hij heeft het meest gewonnen EK-matchen achter zijn naam (12) en is de eerste speler die in 3 EK-matchen meer dan 1 keer weet te scoren"

   

  "De invloed van Ronaldo is groot. Nadat hij maandag op de persconferentie uithaalde naar Coca-Cola, zakte het beursaandeel van de drankengigant even. Vandaag maakte Ronaldo meteen zijn eerste goal. Eentje van op de penaltystip. "

  1 minuut en 5 seconden lang de bal bevriezen

  "Het tweede doelpunt was het resultaat van een hele mooie actie bij de Portugezen: 1 minuut en 5 seconden lang bevroren ze de bal om uiteindelijk toch de opening te vinden en de 3-0 te maken."

   

  "Ik heb Boskamp het doelpunt zien bekijken in real-time rond 20 voor 8. Toen kwam onze analist een eerste keer klaar. Tijdens de rust van Frankrijk -Duitsland analyseerde hij de goal in de studio en kwam hij een tweede keer klaar."

  Bekijk het moment van Karl (dag 5):

  Lees ook: