Red Flames gaan zonder enkele Anderlecht-speelsters de boot in tegen Spanje

  In een oefenduel met Spanje, de nummer 13 van de wereld, hebben de Red Flames (FIF-18) donderdag in Madrid een 3-0 nederlaag geleden.

  Bij de rust was het 1-0 door een doelpunt van Mariona Caldentey in de 42e minuut. Na de pauze scoorde Alexia Putellas (48') vanaf de penaltystip na hands van Janice Cayman. Een kwartier voor tijd zette Aitana Bonmati de 3-0-eindstand op het bord.

   

  Met de wedstrijd sloten de Flames een stage in Spanje af. Ze bereidden zich er voor op de kwalificaties voor het WK 2023.

   

  Bondscoach Ives Serneels moest het stellen zonder enkele speelsters van Anderlecht, na een coronabesmetting bij de Brusselse club. Zo waren onder anderen Tessa Wullaert en Tine De Caigny er niet bij.