Eupen heeft nieuwe trainer beet: Duitser Stefan Krämer neemt over

  KAS Eupen heeft zijn nieuwe trainer gevonden. De relatief onbekende Duitser Stefan Krämer (54) neemt over aan de Kehrweg. Het is zijn eerste buitenlandse avontuur. Hij volgt Benat San José op in de Oostkantons.

  Zijn palmares spreekt niet meteen tot de verbeelding. In het lijstje van getrainde clubs van Krämer staan onder meer Arminia Bielefeld, Energie Cottbus en als laatste KFC Uerdingen. Daar werd de Duitser in april ontslagen.

  Bij Eupen ondertekent Krämer een contract voor 2 seizoenen. "Ik ben zeer blij dat deze club voor mij heeft gekozen als trainer. De goede gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik nauwelijks nog kan wachten om maandag te beginnen aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen."

   

  Voor Eupen is het de eerste Duitse trainer in 10 jaar. Na Wolfgang Frank in 2011 volgden 3 Spanjaarden (Tintin Marquez, Jordi Condom en Benat San José) en Fransman Claude Makélélé.

   

  Krämer volgt Benat San José op aan de Kehrweg. Het contract van de Bask liep af en beide partijen kwamen niet tot een nieuwe overeenkomst.