Win een tafel voor 4 in Villa Sporza voor België-Portugal (27 juni)

  Een match van de Rode Duivels bijwonen in Villa Sporza is een uniek gebeuren, zéker als je nog eens 3 vrienden of vriendinnen mag meepakken. Versier hier nog een tafel voor 4 voor de match tegen Portugal. 

  Hoe doe je mee? 

  1. Geef het juiste antwoord op de prijsvraag
  2. Meld je aan met je VRT-profiel

  Lees goed alle voorwaarden vooraleer mee te doen

  • Als je nog niet volledig gevaccineerd bent, moet je verplicht een sneltest ondergaan. Als je je vaccinatiebewijs meeneemt, is er geen sneltest nodig op voorwaarde dat je volledig gevaccineerd bent en dat je vaccinatie minstens twee weken oud is.
  • Na de test keer je terug naar je auto en daar wacht je tot een medewerker het resultaat komt meedelen. Als je niet met de auto komt, krijg je een plaatsje toegewezen om te wachten op je resultaat.
  • Als het resultaat negatief is, kunnen jij en je bubbel met volle teugen genieten van jullie voetbalavond.
  • Als het resultaat van één lid van je bubbel positief is, moet helaas heel je bubbel het terrein verlaten.
  • Kinderen jonger dan 12 worden vrijgesteld en hoeven geen sneltest te ondergaan.
  • Door de coronamaatregelen en het feit dat dus een groot deel van het publiek een sneltest zal moeten ondergaan, hebben wij een zeer strak tijdschema. Wees hier dus zeker op het gevraagde uur aanwezig.
  • Een kleine handtas is toegelaten, rugzakken en dergelijke zijn niet toegelaten.
  • Na de test krijgen jij en je bubbel een plaatsje toegewezen in ons EK-dorp. Vanaf het moment dat jullie een plaats hebben gekregen, moet je blijven zitten tot na de uitzending. Je mag je tafel enkel verlaten om naar het toilet te gaan.
  • We willen je er ook graag op wijzen dat dit een niet-rokers event is.

  In samenwerking met: