Brooklyn klopt Milwaukee in 1e duel, maar verliest Harden

  De Brooklyn Nets hebben het eerste duel in de halve finale van de Eastern Conference tegen de Milwaukee Bucks gewonnen, maar ze verloren wel sterspeler James Harden. Die lijkt opnieuw met een hamstringblessure out te zijn.

  43 seconden, zo lang duurde de wedstrijd voor Harden. Na een actie richting ring greep hij naar zijn dij, dezelfde waarmee hij begin dit jaar 5 weken aan de kant stond met een scheur in zijn hamstrings.

   

  Maar de Nets hadden Harden niet nodig om de Bucks met 115-107 te verslaan. Die andere teamvedetten - Kevin Durant en Kyrie Irving - namen de honneurs waar met respectievelijk 29 punten en 10 rebounds en 25 punten en 8 assists.


  De finale avant la lettre loste de verwachtingen niet in, de Nets waren baas, de Bucks te zwak. Vooral verdedigend bleven die laatsten - nochtans met een stevige reputatie - in gebreke. De 34 punten en 11 rebounds van Giannis Antetokounmpo konden daar niet tegen op. Maandag is Game 2.

  Tweets over de match: