Naomi Osaka reageert voor het eerst: "Bedankt voor alle liefde"

    Naomi Osaka bedankte op haar Instagram iedereen voor de steun.

    Naomi Osaka heeft voor het eerst iets laten weten, nadat ze Roland Garros vorige week had verlaten. Op instagram bedankte de tennisster iedereen voor de lieve berichtjes. "Ik waardeer het enorm", laat Osaka weten.

    De terugtrekking van Naomi Osaka in de eerste week van Roland Garros heeft voor een stortvloed aan reacties gezorgd. Vanuit alle  hoeken van de sport- en andere wereld kwamen er steunbetuigingen voor de Japanse topper die toegaf al een tijdje te kampen met een depressie en angstaanvallen.

     

    Het is voor het eerst sinds die aankondiging dat Osaka opnieuw iets van haar laat horen. Op instagram schreef ze het volgende: "Bedankt iedereen voor alle liefde. Ik ben de laatste tijd niet veel op mijn telefoon geweest, maar ik wil via deze weg laten weten dat ik het heel erg waardeer."