Ingepakte Pidcock lacht alweer na ongeval: "Ik heb mijn nieuwe trainingsoutfit al"

  Tom Pidcock showt zijn 'bubble wrap'-outfit

  Humor heeft hij wel, Tom Pidcock. Het toptalent brak begin deze week zijn sleutelbeen na een aanrijding op training. Dus trekt de Brit naar eigen zeggen vanaf nu de weg op in een... "bubble wrap"-outfit.

  Tom Pidcock ontsnapte afgelopen maandag aan véél erger tijdens een aanrijding op training. In de buurt van Font-Romeu werd de Brit van opzij aangereden door een auto. 

   

  Door de impact werd hij over de auto gekatapulteerd en brak zijn fiets in 2 stukken. Hij hield er ook een gebroken sleutelbeen aan over.

   

  De grootste shock lijkt evenwel nu al verteerd. "Ik heb mijn nieuwe trainingsoutfit gevonden voor wanneer ik opnieuw de weg op kan", dolt Pidcock op Instagram, bij een foto waarin hij volledig in "bubble wrap" gewikkeld is. 

   

  (Lees verder onder de foto)

  "Ik voel me heel fortuinlijk dat mijn blessures beperkt bleven tot een gebroken sleutelbeen na een ongeval met een auto op training maandag. Het had heel veel erger kunnen zijn. Morgen (vandaag, red.) zit ik al opnieuw op de fiets."