Clement en Club Brugge gaan samen verder: "Ik zie nog veel uitdagingen"

  Philippe Clement begint aan zijn derde seizoen als hoofdcoach van Club.

  Philippe Clement staat ook volgend seizoen nog aan het roer bij Club Brugge. De landskampioen heeft het contract van zijn succescoach omgezet naar een contract van onbepaalde duur. 

  Twee landstitels op rij met Club Brugge en een knap Europees parcours. Het valt moeilijk te overtreffen, maar Philippe Clement gaat de uitdaging aan. Er werd even gespeculeerd over een buitenlands avontuur, maar Clement blijft de landskampioen nu toch trouw.

   

  Het bestuur van blauw-zwart kon Clement overtuigen met een contract van onbepaalde duur. "Samen gaan we volgend seizoen opnieuw op zoek naar nationaal én internationaal succes", klinkt het bij Club.

   

  "Ik ben verheugd dat ik ook volgend jaar hoofdcoach van Club zal zijn", zegt Clement. "In 18 jaar Club heb ik al heel veel mooie dingen mogen meemaken, maar ik zie ook nog heel wat mooie uitdagingen voor de toekomst."

   

  "Uitdagingen die me enorm motiveren. Ik kijk al uit naar de start van de nieuwe voetbalcompetitie, hopelijk mét publiek."

  Ik kijk al uit naar de start van de nieuwe voetbalcompetitie, hopelijk mét publiek.

  Philippe Clement

  Mannaert: "We pinnen ons niet vast op een vast aantal seizoenen"

  Algemeen manager Vincent Mannaert is opgelucht dat de succescoach aan boord blijft. “We zijn blij dat Philippe ook volgend seizoen hoofdtrainer van Club is. Uit onze gesprekken is gebleken dat we nog steeds dezelfde ambities delen en die graag samen willen realiseren."

   

  "Philippe is een topcoach die het huis kent en kan werken in de multidisciplinaire omgeving die Club Brugge op vandaag is. Door het contract om te zetten in één van onbepaalde duur geven we beide partijen de kans om evaluatiemomenten in te bouwen zonder ons vast te pinnen op een vooraf vastgelegd aantal seizoenen.”