Ga naar de inhoud

Hoogtepunt wordt anticlimax: Kevin De Bruyne verlaat het veld in tranen

 za 29 mei 2021 22:22
Pep Guardiola moet zijn draaischijf troosten.

De finale van de Champions League had het hoogtepunt van zijn seizoen moeten worden, maar voor Kevin De Bruyne heeft ze net geen uur geduurd. De Rode Duivel verliet het veld in tranen na een zware botsing met Chelsea-verdediger Antonio Rüdiger.

Bij een 0-1-voorsprong voor Chelsea probeerde Kevin De Bruyne iets voor het uur een aanval op te zetten voor Manchester City. Chelsea-verdediger Antonio Rüdiger stak daar een stokje voor en kwam onzacht in aanraking met de Rode Duivel.

 

De twee raakten mekaar hoofd tegen hoofd en vooral De Bruyne was er erg aan toe. Hij bleef minutenlang liggen, had veel verzorging nodig en verliet daarna het veld in tranen.

 

Niet veel later nam De Bruyne zijn plaats in op de City-bank, duidelijk aangeslagen en met een blauw oog. Van een anticlimax gesproken... 

 

Tien minuten voor het einde trok De Bruyne dan toch met een verzorger richting de catacomben van het Estádio do Dragão in Porto. Hopelijk valt de schade mee, met het oog op het EK.

Foto's van de bewuste fase:

Reacties op Twitter:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: