Luka Modric tekent voor een tiende seizoen bij Real Madrid

  De 35-jarige Luka Modric blijft nog een jaar langer bij Real Madrid.

  Luka Modric (35) blijft ook volgend seizoen speler van Real Madrid. De Kroaat heeft voor een seizoen bijgetekend en begint zo aan zijn tiende seizoen bij de Koninklijke.

  Het contract van Modric loopt eind juni af, maar beide partijen twijfelden nog enkele maanden om te verlengen. Vandaag maakte Real Madrid bekend dat de middenvelder heeft bijgetekend voor een seizoen tot juni 2022.

   

  De 35-jarige Kroaat zit al sinds de zomer van 2012 bij Real, dat hem voor 35 miljoen euro haalde bij Tottenham. Sindsdien won Modric onder meer vier keer de Champions League. In 2018 werd hij vicewereldkampioen met Kroatië en mocht hij de Ballon d'Or in ontvangst nemen.

   

  Luka Modric begint zo straks aan zijn tiende seizoen voor de Koninklijke. Dit seizoen bleek nogmaals hoe belangrijk Modric is op het middenveld van Real Madrid. Hij kwam dit seizoen in 48 officiële duels aan zes goals en zes assists.