VIDEO: balgoochelaar Kompany krijgt geel, Noa Lang verwent fans met selfies

  Vincent Kompany toverde tegen Antwerp een mooie controle en balbehandeling uit zijn hoed.

  De Jupiler Pro League zit er helemaal op dit seizoen. In het laatste voetbalweekend toonde Vincent Kompany dat hij het voetballen nog niet verleerd is. Noa Lang voetbalde niet, maar liet zich wel gewillig fotograferen.

  De voetballer in Kompany komt weer helemaal naar boven

  Voor het EK zal hij niet meer opgeroepen worden, maar Vincent Kompany bewees tegen Antwerp dat zijn balgevoel nog altijd feilloos is. 

   

  Toen het leer over de lijn ging, jongleerde de Anderlecht-coach even met de bal. Een van de beste technische hoogstandjes uit de match.

   

  Kompany gedroeg zich gisteren niet enkel als een voetballer, hij werd ook behandeld als een voetballer. De voormalige Rode Duivel kreeg een gele kaart van de ref nadat hij zich te veel opgewonden had over de rode kaart voor Miazga.

  VIDEO: De balcontrole van Kompany tegen Antwerp

  Kompany wordt gestraft met een gele kaart

  Ontlading bij Vercauteren (richting Anderlecht-bank?)

  Uitgerekend tegen Anderlecht verzekerde Frank Vercauteren zich met Antwerp van een ticket voor de voorrondes van de Europa League. Dat zorgde voor een ontlading bij Vercauteren, die zich daarbij leek te richten naar de Anderlecht-bank.

   

  Vercauteren moest dit seizoen bij Anderlecht plaats ruimen voor trainer Kompany. De zege gisteren in de strijd om de Europese tickets zal dan wel extra zoet gesmaakt hebben.

  Selfie-tijd voor Noa Lang

  Zelf speelde Noa Lang gisteren niet in de laatste match van het seizoen door een hamstringblessure. 

  De Nederlander kwam voor de slotmatch van kampioen Club Brugge wel het veld op om enkele fans gelukkig te maken met een selfie. Dat deed Lang met een zichtbare glimlach, want zijn mondmasker zakte tot onder zijn mond.

  Dat zie je ook niet elk jaar: Hans Vanaken mist een strafschop

  Afscheidsfeest Gillet valt in het water tegen KVO

  Dit weekend heeft een voormalige Rode Duivel zijn voetbalschoenen aan de haak gehangen. Standard-doelman Jean-François Gillet maakt voor het laatst zijn opwachting op een voetbalveld.

  Een mooi afscheidsfeest kreeg hij niet, want tegen Oostende slikte Gillet 3 goals. Als keepersstrainer mag hij de Standard-doelmannen in de toekomst leren hoe ze minder tegendoelpunten slikken.

  Bezoes en Vanlerberghe sluiten seizoen niet als vriendjes af

  KAA Gent en KV Mechelen vochten nog een duel uit voor het laatste Europese ticket. Dat was een strijd tot op het bot.

   

  "Man van de match" Romain Bezoes ontsnapte aan een rode kaart nadat hij Vanlerberghe met een gestrekt been had nagetrapt. De twee kemphanen verlieten het veld met een stevige discussie.