Miguel Van Damme tekende nieuw contract bij Cercle Brugge

  Miguel Van Damme, de doelman van Cercle Brugge die al jaren tegen leukemie vecht, heeft enkele maanden geleden een nieuw contract ondertekend bij de vereniging. De keeper voelt zich de laatste tijd ook wat beter en traint sinds deze week zelfs voorzichtig in de fitness.

  De 27-jarige Miguel Van Damme kondigde afgelopen september aan dat hij opnieuw aan een strijd begon tegen leukemie. Een hard verdict omdat er geen echte behandelingen meer over waren. 

   

  Maar Van Damme toonde zich naar de buitenwereld toe altijd positief en veerkrachtig. Hij en zijn vrouw verwachten zeer binnenkort ook hun eerste kindje.

   

  Dat vooruitzicht lijkt hem een boost gegeven te hebben want Van Damme ging zelfs opnieuw trainen bij Cercle Brugge, nog altijd zijn werkgever. Hij trainde uiteraard niet mee met de groep, maar wel op zijn eigen ritme in de fitness.

   

  Hij liet ook weten dat de vereniging hem intussen een nieuw contract voor een jaar had aangeboden. Dat ondertekende Van Damme ook. Het nieuwe contract dateert al van enkele maanden geleden, maar pas vandaag raakte dat nieuws bekend.