Raymond Goethals en Guy Thys herrijzen in indrukwekkend EK-filmpje voetbalbond

  De Belgische voetbalbond brengt Raymond Goethals en Guy Thys opnieuw tot leven.

  Heeft de EK-microbe u nog niet helemaal te pakken? Misschien na het bekijken van onderstaand filmpje wel. De Belgische voetbalbond pakt uit met een indrukwekkend warmmakertje voor het EK. Daarin komen Raymond Goethals en Guy Thys opnieuw tot leven.

  Het filmpje is het startschot van de campagne #DEVILTIME. Daarmee wil de voetbalbond meer dan ooit het hele land mobiliseren voor onze Rode Duivels. 

   

  In het filmpje speelt Roberto Martinez samen met ex-bondscoaches Raymond Goethals en Guy Thys, door spitstechnologie opnieuw tot leven gewekt, de hoofdrol. “Van Alaska tot Zimbabwe moet iedereen weten hoe laat het is. Daarom roepen we alle supporters op om dit jaar het vuur aan de lont te steken. Niet alleen bij onze volledige natie, maar tot ver buiten onze landsgrenzen. In 2021 is het #DEVILTIME”, zegt de bondscoach.

  Duivels willen voeling met fans

  Woensdagochtend prijkten op de Brusselse Grote Markt ook al in witgekalkte letters #DEVILTIME. Niet toevallig: daar waren de legendarische vreugdetaferelen na de derde plaats in Rusland en successen op het WK van '86.

   

  “Onze spelers waren vragende partij  om een campagne op te zetten om opnieuw meer voeling met de fans te krijgen", vertelt Manu Leroy, directeur Marketing en Communicatie van de KBVB. "Zij hebben aangegeven dat ze de fans - na zo’n raar voetbaljaar door de pandemie - echt gemist hebben."