Sterke match, maar net geen Italiaanse titel voor Belgian Cat Kim Mestdagh

  Kim Mestdagh in actie voor haar club Famila Basket Schio.

  Ze kan zich nu weer concentreren op de nationale ploeg.

  0 / 0

  KIm Mestdagh (31) is er net niet in geslaagd om het Italiaanse basketbalkampioenschap te winnen met haar team Schio. In de 5e en beslissende match was Venezia te sterk: 72-58. Mestdagh stapte wel van het terrein met prima cijfers.

  Donderdag dwong Kim Mestdagh eigenhandig een belle af met een driepunter in de slotseconden. Ook nu deed de Belgische international haar uiterste best, maar 16 punten, 5 rebounds en 4 assists in 34 minuten volstonden niet om Venezia te verrassen met Schio.

   

  Mestdagh keert nu eerstdaags terug naar ons land om zich met de nationale ploeg voor te bereiden op twee belangrijke afspraken: het EK basketbal (17 - 27 juni) en de Olympische Spelen (23 juli - 8 augustus).