Andy Murray past voor Roland Garros om zich te richten op het grasseizoen

  Andy Murray speelde sinds 2017 maar 1 enkelmatch op gravel.

  Andy Murray zal er over 2 weken niet bij zijn op Roland Garros. Hij voelde na zijn 2 dubbelpartijen in Rome weer een klein pijntje en heeft dan maar beslist om naar huis terug te keren om zich klaar te stomen voor het grasseizoen.

  Andy Murray speelde sinds 2017 slechts één enkelmatch op gravel. Afgelopen week maakte de Schot zijn comeback na een zoveelste blessure, maar na 2 dubbelmatchen merkte hij dat het niet zal lukken om voluit te gaan op Roland Garros.

   

  Het is een zoveelste tegenslag voor Murray, die uitgerekend vandaag zijn 34e verjaardag vierde. Hij speelde dit seizoen nog maar 3 enkelmatchen op het ATP-circuit.

   

  Mogelijk herleeft Murray wel op gras, waar hij telkens zijn mooiste prestaties heeft geleverd. Hij won 2 keer Wimbledon en ook olympisch goud op gras. Het volgende toernooi van Murray wordt dan wellicht Queen's, waar hij al 5 keer eindwinnaar was.