Roeselare en coach Vanmedegael gaan samen hun honger naar succes stillen

  Steven Vanmedegael.

  Steven Vanmedegael en Roeselare kunnen het goed met elkaar vinden. Zo goed dat de club het contract met haar coach opengebroken heeft tot het einde van het seizoen 2023-2024.

  Steven Vanmedegael staat al sinds 2013 op de loonlijst van Knack Volley Roeselare. Hij werd er assistent-coach, nadat hij 7 jaar les had gegeven aan de Topsportschool.

   

  "Met Steven als assistent-coach onder Emile Rousseaux speelde Roeselare 11 finales (kampioenschap en beker), waarvan het er 9 won", klinkt het bij de club. 

   

  "In zijn voorbije 3 seizoenen als hoofdcoach plaatste Steven Roeselare in alle finales (kampioenschap, beker en supercup) en behaalde hij hierin 6 keer winst op 7:  één landstitel, drie bekerwinsten en twee supercups. De straks 35-jarige coach heeft er intussen 15 jaar werking aan de top van het volleybal opzitten."

   

  "Meteen na het behalen van zijn eerste, en wellicht niet laatste, kampioenstitel met Roeselare zat Steven al een eerste keer samen met de sportieve cel. De gesprekken die daarop volgden hebben geleid tot het openbreken van zijn lopende overeenkomst."

   

  "Steven had nog een contract tot op het einde van het seizoen 2021-2022. Dit wordt nu verlengd tot op het einde van het seizoen 2023-2024. Hiermee wil Knack Volley de stabiliteit binnen de club behouden en de honger naar succes en prijzen bevestigen."

  Roeselare werd afgelopen seizoen kampioen: