VAR-klucht in Genk: busje arriveert te laat door fout in de planning

    De topper tussen Genk en Anderlecht is woensdagavond met een kwartier vertraging begonnen door problemen met de VAR. Het busje arriveerde te laat in Genk, waardoor er meer tijd nodig was om alles naar behoren in te stellen.

    De scheidsrechters die woensdagavond in het VAR-busje moeten kruipen, waren wel op tijd aanwezig in Genk, maar het busje zelf bleek nergens te bespeuren. De firma die het busje moet leveren, had uit het oog verloren dat vanavond de topper tussen Genk en Anderlecht op het programma stond.

     

    Het busje werd nog in allerijl naar Genk gestuurd, maar te laat om om 20.45 uur volledig functioneel te zijn. De aftrap werd pas om 21 u gegeven, zodat er nog tijd was om de buitenspellijn te kalibreren.

    Lees ook: