Ook in Panathinaikos houdt Bölöni het maar 7 maanden vol

  Laszlo Bölöni belandde in oktober in Griekenland.

  Laszlo Bölöni is 2 speeldagen voor het einde van de Griekse competitie ontslagen bij topclub Panathinaikos. De nederlaag tegen rivaal AEK Athene deed de Roemeense coach de das om.

  Bölöni heeft dit seizoen weinig succes bij zijn clubs. Bij AA Gent werd hij in september na amper 25 dagen en 3 wedstrijden aan de kant geschoven. "Een verkeerde match", klonk het toen.

   

  De Roemeen vond een maand later al een nieuwe uitdaging bij Panathinaikos, maar dat avontuur is ook al na 7 maanden afgelopen. De 68-jarige trainer betaalt het gelag voor de 1-0-nederlaag tegen rivaal AEK Athene.

   

  Panathinaikos is twee speeldagen voor het einde van de play-offs weggezakt naar de 5e plek en grijpt zo naast een ticket voor de Champions League of Europa League, onvergeeflijk voor de 20-voudige kampioen.

   

  Bölöni neemt afscheid met 14 overwinningen, 6 puntendelingen en 10 nederlagen op zijn Griekse rapport. Dan had hij meer succes bij zijn eerste passage in Griekenland: in 2011-2012 loodste hij PAOL Saloniki naar de 4e plek in de Super League.