Schade bij Dries Mertens valt mee, hij traint weer mee met groep

  Dries Mertens heeft vandaag een volledige groepstraining afgewerkt bij Napoli. Geen wereldnieuws, maar het is wel een goed teken want afgelopen weekend werd er nog gevreesd voor een zware enkelblessure bij de Rode Duivel.

  Napoli liet zaterdag op de 35e speeldag in de Serie A geen punten liggen bij laagvlieger Spezia. De bezoekers wonnen ruim met 1-4, maar zagen wel Dries Mertens geblesseerd uitvallen. 

   

  De Leuvenaar moest genoegen nemen met een invalbeurt in minuut 69, maar enkele minuten later diende de Rode Duivel alweer geblesseerd naar de kant, met wat op het eerste gezicht een enkelblessure leek.

   

  "Mertens heeft onderzoeken ondergaan en zijn toestand wordt dagelijks geëvalueerd", liet Napoli zondag weten. Toen al bleek dat de blessure voor de Belg zou meevallen. Daags nadien laat de Italiaanse club weten dat de winger de hele groepstraining heeft afgewerkt.

  Lees ook: