Ga naar de inhoud

WTA klassement

naampunten
1
Iga Swiatek
9295
2
Aryna Sabalenka
9050
3
Coco Gauff
6580
4
Elena Rybakina
6365
5
Jessica Pegula
5975
6
Ons Jabeur
4195
7
Markéta Vondroušová
4046
8
Karolína Muchová
3650
9
Maria Sakkari
3620
10
Barbora Krejcíková
2880

Zeker geen Spelen voor Clijsters: ze mikt op comeback eind juli in Atlanta

 za 8 mei 2021 19:35

Kim Clijsters heeft de plannen om nog proftennis te spelen nog altijd niet opgeborgen. "Ik blijf aan mjin herstel werken. Het doel is om in juli terug te keren", geeft ze een zeldzame statusupdate.

Kim Clijsters speelde begin september haar laatste match, op de US Open. Sindsdien sukkelde ze met blessures en werd ze zelfs geopereerd aan haar knie. Tussendoor kreeg ze ook nog corona.

 

Clijsters werkt nog altijd aan haar revalidatie van die knieblessure. "Ik blijf aan mijn herstel werken en heb als doel om in juli terug te keren. Mijn eerste toernooi wordt de Atlanta Open."

 

Dat toernooi wordt eind juli gespeeld, midden in de Olympische Spelen. Dat betekent dat elke mogelijke constructie om in Tokio bijvoorbeeld te dubbelen met Elise Mertens van de baan is.

 

Intussen houdt Clijsters zich blijkbaar bezig met baseball, zoals blijkt uit de foto van haar twitterpost. "Het is eens iets anders dan gravel of gras in deze tijd van het jaar. Het is een drukke tijd met de familie. Ik leer zelfs een nieuwe sport kennen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: