Mooie geste: Kevin De Bruyne trakteert City-personeel op zoetigheid

  Soms zijn kleine gebaren veelbetekenend. Kevin De Bruyne trakteerde het personeel van Manchester City op een doos vol zoetigheid.  "Hij zorgt deze week voor ons op én naast het veld", klonk het dankbaar.

  Naar de gelegenheid voor de traktatie hebben we het raden. Wellicht ter ere van de kwalificatie voor de finale van de Champions League. Of de aanstaande titel van Manchester City dit weekend. Maar sowieso is het een knappe geste van de Rode Duivel voor het personeel van de club. "Bedankt voor de kantoorsnoep", aldus het officiële Twitter-account van Manchester City.

  Guardiola: "Premier League belangrijkste"

  Zijn trainer gaf ondertussen zijn persconferentie voor de topper tegen Chelsea. Manchester City heeft aan een overwinning genoeg om de titel te pakken. "Ik heb altijd gezegd dat de Premier League de belangrijkste titel is. We hebben nog 4 matchen om één zege te behalen. En zaterdag zullen we dat proberen."

   

  Het duel is ook een voorsmaakje voor de Champions League-finale eind mei. "Chelsea heeft twee goede prestaties afgeleverd tegen Real Madrid", zag Guardiola. "Maar geloof me wanneer ik zeg dat ik voor de wedstrijd van morgen nog niet aan de finale ga denken."