StuBru-presentator eert Dimitri Van den Bergh met song: "Happy Dancing Dimi"

    Darter Dimitri Van den Bergh begeestert de natie met zijn sterke prestaties en ook StuBru-presentator en muzikant Thibault Christiaensen is een grote fan. De zanger van Equal Idiots heeft nu zelfs een nummer geschreven voor Van den Bergh: "Happy Dancing Dimi".

    Wie al eens een wedstrijd van Dimitri Van den Bergh keek, weet dat de Belg steevast zijn entree maakt op de tonen van Happy van Pharrell Williams. Daar hoort ook een dansje bij, wat Van den Bergh de bijnaam Dancing Dimi heeft opgeleverd.

    Ook Thibault Christiaensen is een groot fan van Dancing Dimi. De Stubru-presentator en zanger van Equal Idiots heeft zelfs een nummer geschreven voor Van den Bergh. Dat heet toepasselijk "Happy Dancing Dimi". Twee weken geleden lichtte hij al een tipje van de sluier op Studio Brussel.

    Bekijk/beluister: Happy Dancing Dimi in première op Studio Brussel