Red Flame Lola Wajnblum verlaat Standard voor OH Leuven

  Lola Wajnblum in actie met de Red Flames.

  OH Leuven heeft zijn vrouwenploeg een ervaringsinjectie gegeven. Red Flames Lola Wajnblum speelt vanaf volgend seizoen in Leuven. "Ik kijk er naar uit om meer verantwoordelijkheid te nemen", zegt Wajnblum.

  Lola Wajnblum verlaat Standard. Het was OHL dat de transfer bekendmaakte met een flitsend berichtje op Twitter. Opmerkelijk: beide clubs staan momenteel gedeeld tweede in de Super League, op 7 punten van Anderlecht. 

   

  De 25-jarige flankspeelster, die ook op andere offensieve posities uit de voeten kan, is toe aan haar derde club, eerder trad ze ook aan voor RSC Anderlecht.     "Ik voel heel veel vertrouwen van OH Leuven en dat doet deugd", reageert Wajnblum. 

   

  "Daarnaast vond ik het tijd om eens andere horizonten op te zoeken en dus komt deze nieuwe uitdaging als geroepen. Tot slot kijk ik er naar uit meer verantwoordelijkheid op te nemen in de jonge kern van OH Leuven. Het lijkt me leuk mijn ervaring te kunnen delen met al die jonge, erg talentvolle meisjes." 

   

  "Zelf ben ik nog maar 25 jaar, maar ik heb toch al tien seizoenen op het hoogste niveau achter de rug."

   

  Lola Wajnblum werd 15 keer geselecteerd voor de Red Flames. Ze telt acht caps.