VIDEO: En toen ging het licht uit bij Stephen Curry (letterlijk)

  Ook in het donker knalde Stephen Curry zijn driepunter binnen.

  Bij de New Orleans Pelicans hebben ze dan toch een manier gevonden om Stephen Curry af te stoppen. Afgelopen nacht floepten de lichten plots uit net op het moment dat Curry aanlegde voor een driepunter.

  New Orleans en Golden State stonden dinsdag voor de tweede wedstrijd op rij tegenover elkaar. In New Orleans waren het dit keer de Pelicans die aan het langste eind trokken. Onder impuls van een sterke Lonzo Ball (33 punten) won de thuisploeg met 108-103.

   

  Bij de bezoekers was Stephen Curry de beste schutter met 37 punten en dat hadden er nog 3 meer kunnen zijn. In het 3e quarter gingen de lichten plots uit toen Curry een driepunter knalde. De bal vloog door het netje en Curry wilde de 3 punten er graag bij zien, maar dat ging niet door.

  Milwaukee is zeker van de play-offs

  In de Eastern Conference hebben nu ook de Milwaukee Bucks een ticket voor de play-offs te pakken, dankzij een 124-118-zege tegen concurrent Brooklyn. Giannis Antetokounmpo was de uitblinker met 36 punten en 12 rebounds.

   

  Brooklyn teerde op de tandem Irving-Durant, samen goed voor 70 van de 118 punten van de Nets.

   

  Dankzij de overwinning behoudt Milwaukee ook de kans om het reguliere seizoen af te sluiten als de nummer 1 in het Oosten en zo het thuisvoordeel af te dwingen in de play-offs, al telt Philadelphia wel 3 verlieswedstrijden minder.

  Alle uitslagen van dinsdagnacht:

  • Detroit - Charlotte 99-102
  • Milwaukee - Brooklyn 124-118
  • Miami - Dallas 113-127

  • New Orleans - Golden State 108-103
  • Oklahoma City - Sacramento 99-103
  • LA Clippers - Toronto 105-100

  De stand in de NBA: