Ga naar de inhoud

Vader van het Jaar: "Deadpool" Dzjoeba haalt medaille op met zoontje

Een paar vreemde blikken bij de gezagsdragers, maar Artjom Dzjoeba scoort wel punten bij zijn zoontje.

Voor het 3e jaar op een rij en voor de 8e keer in de clubgeschiedenis is Zenit kampioen van Rusland geworden. Bij de feestelijkheden achteraf stal Artjom Dzjoeba de show door in een pak van Deadpool ten tonele te verschijnen.

Er was zowel vuurwerk tijdens als na de match tegen Lokomotiv Moskou, de nummer 2 in de stand. De tandem Dzjoeba-Azmoun maakte de rivaal belachelijk met respectievelijk 2 en 3 doelpunten elk.

 

Malcom zette met de 6-1 de kers op de taart. Toen waren er nog 25 minuten op de klok, maar Zenit haalde zijn voet van de keel van Lokomotiv en begon al aan een feestje op het veld.

 

Dat feestje zette zich na de match uiteraard voort. Een hoofdrol was hierbij weggelegd voor Artjom Dzjoeba, die zijn zoontje meenam bij het ophalen van zijn medaille. Alsof een Russische titel nog niet genoeg was om indruk te maken op zijn jongen, had Dzjoeba ook nog eens een pak aangetrokken van Marvel-superheld Deadpool.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.