Messoudi: "Antwerp schiet zichzelf in de voet met beslissing Refaelov"

  Lior Refaelov zal niet meer voor Antwerp spelen.

  Antwerp rekent in de komende play-offs niet meer op Gouden Schoen Lior Refaelov. Zijn transfer naar Anderlecht blijkt nu toch een breekpunt. In de Sporza-studio begrepen analisten Wesley Sonck en Mo Messoudi maar weinig van die beslissing. 

  "Ik denk dat Lior Refaelov een speler is die zich volledig zou inzetten, ook al heeft hij al elders getekend", meent analist Mo Messoudi. "Hij heeft bij Antwerp ook mooie jaren beleefd en hij zou dat, denk ik, op een mooie manier willen afsluiten."

   

  "Ik begrijp deze keuze van Antwerp absoluut niet", werpt Sonck op. "Het is al eens gebeurd met Juklerød. Oké, Refaelov heeft voor zichzelf een duidelijk standpunt ingenomen, maar waarom mag hij zich niet meer ten volle geven voor zijn huidige werkgever? Dat is onbegrijpelijk."

   

  Messoudi: "Anderlecht zal hier wel niet rouwig om zijn. Het is een rechtstreekse concurrent voor plek 2. Antwerp schiet zichzelf in de voet."

   

  "Maar Refaelov is een sportman, hij wil winnen", weet Sonck. "Hij heeft een belangrijke rol, het is een zeer bepalende speler. Ik zou het zelf heel jammer vinden als speler, ik zou het niet kunnen begrijpen. Ik zou tot de laatste dag alles geven."

   

  "Nu vertrekt hij toch gewoon op vakantie? Wat gaat hij nog doen, zes weken trainen voor niets?"