Union neemt afscheid van 6 spelers, onder wie oudgediende Fixelles

  Mathias Fixelles (rechts) tijdens het titelfeest van Union.

  Union heeft laten weten dat het de contracten van 6 spelers niet zal verlengen. De meest opmerkelijke naam van dat sextet is Mathias Fixelles, die al sinds 2016 voor de club speelt, doorgaans als basisspeler.

  Een tijdje geleden liet Union al weten dat Sébastien Pocognoli na dit seizoen stopt als speler en coach wordt van de beloften. Nu heeft de club bekendgemaakt dat 6 spelers niet mee zullen promoveren naar 1A.

   

  Opmerkelijk is dat Union afscheid neemt van Mathias Fixelles, die afgelopen seizoen nog 26 matchen verzamelde en daarin 2 keer scoorde en 2 assists gaf. De Belgische middenvelder speelde al sinds 2016 voor Union.

   

  Verder besliste de club om de contracten niet te verlengen van de Franse spits Brighton Labeau (goed voor 6 goals afgelopen seizoen), doelman Adrien Saussez (zonder speelminuten in het kampioenenjaar), de Bulgaarse flankspeler Edisson Jordanov (25 matchen gespeeld), de Guinese aanvaller Ibrahima Bah (3 matchen) en de Duitse middenvelder Marcel Mehlem (15 matchen).