Eden Hazard: "Ben gewoon blij dat ik kan voetballen, zeker tegen vrienden"

  Eden Hazard mocht invallen tegen zijn ex-club.

  Eden Hazard heeft voor het eerst tegen Chelsea gespeeld sinds zijn vertrek naar Real Madrid. De Rode Duivel, die nog niet helemaal hersteld is van een blessure, viel een halfuurtje in. "Ik voel me beter. Ik ben blij dat ik kan spelen", zei hij achteraf met een glimlach op zijn gezicht.

  "Het had slechter kunnen zijn, maar ook beter", was de analyse van Eden Hazard na de heenmatch. "Er komt nog een terugmatch in Londen. Maar nu moeten we ons eerst focussen op de match van dit weekend."

   

  Hazard speelde bijna een halfuur. "Ik wil het stap voor stap doen", zei de Rode Duivel met een guitige lach op zijn gezicht. "Ik wil natuurlijk spelen en op het veld staan. Vorige keer speelde ik een kwartier, nu meer. We hebben nog een paar leuke matchen te spelen tot het einde van het seizoen. Daar wil ik klaar voor zijn."

   

  "Ik voel me beter. Mijn conditie is beter, mijn lichaam is beter. Ik ben gewoon blij dat ik kan spelen."

   

  "En het is altijd leuk om tegen vrienden te spelen. Ik heb nog wat vrienden bij Chelsea. Maar ik ben nu een speler van Real Madrid en ik wil gewoon winnen, ook tegen Chelsea."

   

  "Wat we moeten veranderen in de terugmatch? Dat moet je aan de trainer vragen. Hij zet de spelers op het veld. We zullen onze uiterste best doen."

  Lees ook: