Thibaut Courtois: "Eden Hazard toonde die vonk van vroeger"

  Eden Hazard

  Real Madrid verloor afgelopen weekend kostbare punten in de titelstrijd, maar de invalbeurt van Eden Hazard was een lichtpuntje, ook voor ploegmaat Thibaut Courtois. "Zijn terugkeer is een grote boost."

  Een klein kwartier voor het einde van de match tegen Betis gooide Zinédine Zidane Eden Hazard in de strijd. Onze landgenoot kon Real Madrid niet aan 3 punten helpen (het bleef 0-0), maar Thibau Courtois is blij dat Hazard terug is.

   

  Thibaut Courtois is alvast wel heel blij dat Hazard terug is. "Eden ziet er echt weer goed uit en het is een grote boost om hem terug in de ploeg te hebben voor het slot van het seizoen. Hij toonde meteen die vonk van vroeger, hij staat echt scherp."

   

  Courtois vond dat Hazard zelfs iets egoïstischer had mogen zijn. "Jammer dat hij bij die ene kans niet zelf probeerde te scoren. Maar hij vond wellicht dat Vinicius in een betere positie stond. Hij heeft nochtans een goed schot en had echt de ruimte om af te drukken."

   

  Courtois zelf hield weer de 0 en trok de goede lijn van de afgelopen matchen door. "Ik voel me goed en speel met vertrouwen en dan zit het ook allemaal mee. Ik hoop dat ik dit niveau kan vasthouden en ik nog meer de 0 kan houden."

  Thibaut Courtois was weer in goeie doen

  Lees ook: