Ga naar de inhoud

Er zit muziek in Arsenal volgens Spotify-oprichter: "Ik wil wel overnemen"

 za 24 april 2021 13:55
Daniel EK
Daniel Ek

Stan Kroenke, de huidige eigenaar van Arsenal, lag deze week zwaar onder vuur na zijn betrokkenheid in de Super League-plannen. Het is niet de 1e keer dat de Amerikaan op de korrel wordt genomen door de 12e man van de club. Spotify-oprichter Daniel Ek profileerde zich alvast als kandidaat-overnemer.

Vrijdagavond verzamelden meer dan duizend Arsenal-fans aan het Emirates Stadium om te protesteren tegen de gang van zaken bij hun club. 

 

De supporters hekelden de betrokkenheid van Arsenal in de Super League-plannen en eisten daarom het ontslag van clubeigenaar Stan Kroenke.     

 

De 73-jarige zakenman Kroenke zit sinds 2008 in de raad van bestuur bij Arsenal. In 2011 werd hij meerderheidsaandeelhouder, maar er lijkt nu geen plaats meer te zijn voor de Amerikaan. 

 

De eigenaar van Spotify, Daniel Ek, ruikt zijn kans om het hoogste lied te zingen bij zijn favoriete club: "Als Kroenke Sport Enterprises de club wil verkopen, ben ik kandidaat-overnemer", schreef hij op Twitter.   

 

"Ik ben altijd al een fan van Arsenal geweest", zette de Zweedse miljardair zich in de kijker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: