Dimitri Van den Bergh haalt finale net niet in Duitsland (na 4-0-voorsprong)

  Dimitri Van den Bergh acteert de laatste tijd op een hoog niveau.

  Tussen zijn successen in de Premier League door heeft Dimitri Van den Bergh vandaag een dartstoernooi in Niedernhausen in Duitsland gespeeld. De Belgische topper schopte het tot in de halve finales. Daarin verloor hij nipt van de Engelsman Luke Humphries.

  Dimitri  Van den Bergh stond er nochtans goed voor op het Duitse toernooi. Hij leidde in de halve finales met 4-0. Toch verloor "Dancing Dimi" nog met 7-6.

   

  In de kwartfinales had Van den Bergh zijn tegenstander Jamie Hughes nog met 6-0 van de vloer geveegd.

  De overwinning in Niedernhausen ging naar José de Sousa. De Portugees - die als enige Dimitri Van den Bergh wist te kloppen in de Premier League - gooide duidelijk beter dan Luke Humphries. De Sousa won de finale met 8-1.