Tom Pidcock is er dan toch bij in Luik-Bastenaken-Luik

  Pidcock is meteen een van de kanshebbers voor Luik-Bastenaken-Luik.

  INEOS-Grenadiers heeft zijn selectie voor Luik-Bastenaken-Luik bekendgemaakt en daar is toch plaats voor Tom Pidcock. INEOS start dus met een sterrenteam (Yates, Kwiatkowski, Carapaz, Hart en Pidcock).

  Tom Pidcock is wellicht dé revelatie van het voorjaar. De jonge Brit stapelde de afgelopen weken de ereplaatsen op en schreef de Brabantse Pijl op zijn palmares.

   

  Normaal stond Luik-Bastenaken-Luik niet op zijn programma, omdat Pidcock zich wil concentreren op zijn traject richting de Olympische Spelen op zijn mountainbike. Daarvoor rijdt hij nog enkele WB-manches mountainbike.

   

  Maar Pidcock komt dus toch aan de start en hij is meteen een van de kanshebbers. Afgelopen woensdag eindigde hij als 6e in de Waalse Pijl, zondag moest hij enkel Wout van Aert voor zich dulden in de Amstel Gold Race.

  Lees ook: