De zoveelste rentree: Eden Hazard opnieuw in selectie Real Madrid

  Eden Hazard traint opnieuw mee met de groep bij Real Madrid

  Opnieuw licht aan het einde van de tunnel voor Eden Hazard. De Rode Duivel maakt zijn rentree in de selectie van Real Madrid voor het competitieduel tegen Betis. Dat bevestigde trainer Zinedine Zidane tijdens zijn persconferentie. Een zoveelste aflevering in het jojo-gevoel rond de aanvaller in de Spaanse hoofdstad. 

  Bij Real Madrid nemen ze geen risico's meer. Alleen wanneer hij volledig fit is, zou Eden Hazard deel uitmaken van de selectie van de Koninklijke.  In die optiek kwam het duel tegen Cádiz deze week nog te vroeg na zijn heupblessure. Maar voor de wedstrijd tegen Real Betis van zaterdag maakt de dribbelaar dus wel opnieuw deel uit van de selectie. 

  Ongetwijfeld met de dubbele Champions League-confrontatie tegen Chelsea in het achterhoofd. Als Hazard in actie wil komen tijdens het weerzien met zijn ex-club heeft hij dringend wedstrijdritme nodig. Tot dusver staat zijn teller in de Spaanse competitie namelijk op amper 395 speelminuten.

  Het jojo-gevoel rond Hazard

  Van treurnis over een nieuwe blessure naar blijdschap over een rentree en weer terug. Het gevoel van de fans van Real Madrid over hun recordaankoop Eden Hazard is nog het beste te vergelijken met een jojo. Een overzicht van zijn 11 blessures en evenveel rentrees.

   

  • 26 november 2019: enkelblessure - 82 dagen out
  • 22 februari 2020: kuitblessure - 76 dagen out
  • 28 juni 2020: enkelblessure - 12 dagen out
  • 1 september 2020: spierblessure - 26 dagen out
  • 7 november 2020: corona - 14 dagen out
  • 28 november 2020: spierblessure - 18 dagen out
  • 3 februari 2021: spierblessure - 37 dagen out
  • 15 maart 2021: spierblessure - 39 dagen out