Haaland laat goed hart zien: na handtekening ook gesigneerd shirt voor goed doel

  Haaland werd na de CL-wedstrijd tegen Manchester City door de assistent-ref gevraagd om een handtekening.

  Erling Haaland heeft zich van zijn vrijgevige kant laten zien. Het Noorse fenomeen werd enkele weken geleden door een assistent-scheidsrechter gevraagd om een handtekening voor een goed doel. Haaland stuurt nu nog wat extra gesigneerde spullen op naar het tehuis. 

  Consternatie alom toen de Roemeense assistent-scheidsrechter Octavian Sovre enkele weken geleden na de Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Dortmund op Dortmund-spits Erling Haaland afstapte en hem vroeg om een handtekening.

   

  Die handtekening bleek achteraf niet voor hemzelf maar voor het Roemeense goede doel SOS Autism Bihor te zijn, een centrum voor kinderen en volwassenen met ernstige vormen van autisme in de Roemeense regio Bihor. 

   

  Haaland was zo gecharmeerd door het gebaar van de assistent-ref dat hij het tehuis nog enkele spulletjes opstuurde: onder meer een gesigneerd shirt en enkele gesigneerde foto's.

   

  "Ik wens jullie het beste voor het werk dat jullie doen in Roemenië. Hopelijk kunnen jullie wat genieten van dit klein cadeau", staat er te lezen op het kaartje van de Noor.