Dit is het nieuwe shirt van Wout van Aert en co voor de Tour de France

  Het shirt van Jumbo-Visma in de komende Tour de France.

  Omdat het gele shirt van Jumbo-Visma te veel gelijkenissen vertoont met de gele trui, moest de ploeg op zoek naar een nieuw design. De fans hebben gekozen met welk shirt Primoz Roglic en Wout van Aert de Tour zullen rijden.

  Jumbo-Visma zullen we in de Tour niet langer herkennen aan de gele kleur. De UCI vroeg de Nederlandse ploeg om met een ander tenue te rijden, omdat het gele shirt te veel lijkt op de gele trui van de leider in de Tour.

   

  De ploeg liet 3 nieuwe shirts ontwerpen waarop de fans de voorbije 10 dagen konden stemmen. "The Rapid Rebel", een grijs-geel shirt, kwam als winnaar uit de bus.

   

  Het tenue is nog niet af. Op het shirt is namelijk plek gereserveerd voor de namen van de fans die het shirt aanschaffen tussen 9 en 28 april.

   

  "Vanaf dat moment wordt de fan daadwerkelijk onderdeel van de Tour de France-ploeg en volgt er een unieke ervaring die de wielerliefhebber dichter bij de Tour brengt dan ooit tevoren", meldt Jumbo-Visma.

   

  De Tour de France gaat over exact 10 weken van start in Brest. De Tour-selectie van Jumbo-Visma bestaat uit Robert Gesink, Steven Kruijswijk, Sepp Kuss, Tony Martin, Primoz Roglic, Mike Teunissen en Wout van Aert.

  Het shirt van Jumbo-Visma is te geel voor de Tour

  Het Tour-shirt van Jumbo-Visma