Zdenek Stybar mag de trainingen hervatten na hartritmestoornissen

  Zdenek Stybar

  Zdenek Stybar heeft van dokter Pedro Brugada groen licht gekregen om opnieuw te trainen na een operatie om zijn hartprobleem te verhelpen. Dat heeft zijn ploeg Deceuninck- Quick-Step vrijdag bekendgemaakt.

  Zdenek Stybar moest onlangs verstek laten gaan voor de Ronde van Vlaanderen nadat de Tsjech te kampen had gekregen met hartritmestoornissen. Na een operatie mag Stybar nu opnieuw op de fiets springen.

   

  "Ik ben blij dat ik na een periode van rust met mijn gezin opnieuw kan trainen", vertelt de 35-jarige Tsjech op de website van zijn ploeg. "Ik ga nu werken aan het tweede deel van het seizoen. De Olympische Spelen, het WK en Parijs-Roubaix (verplaatst naar 3 oktober, red) zijn mijn belangrijkste doelstellingen."

   

  "Ik wil het medische team van Deceuninck-Quick Step en dokter Brugada bedanken, evenals iedereen die mij de laatste weken gesteund heeft."