Doom in poleposition om geblesseerde Iguacel te vervangen op World Relays

  Belgian Tornado Alexander Doom

  Christian Iguacel heeft geblesseerd verstek laten gaan voor de World Relays in het Poolse Chorzow op 1 en 2 mei. Alexander Doom neemt waarschijnlijk het stokje over, maar die beslissing is nog niet officieel.

  Christian Iguacel liet alvast op Instagram weten waarom hij niet zal kunnen deelnemen aan de World Relays op 1 en 2 mei: "Door een scheur van 2.5 centimeter in mijn hamstrings zal ik niet naar de World Relays trekken".

   

  "Ik richt me nu op mijn revalidatie om klaar te geraken voor het zomerseizoen", legt hij verder uit.

   

  Alexander Doom, die in maart net als Iguacel met de Belgian Tornados naar het EK indoor in het Poolse Torun trok, ligt in polepositie om aangeduid te worden als vervanger. Belgian Athletics moet dat wel nog bevestigen.

  De Belgische selectie voor de World Relays bestaat bij de mannen verder uit Kevin, Jonathan en Dylan Borlée, Jonathan Sacoor en Robin Vanderbemden. Bij de vrouwen zijn Cynthia Bolingo, Paulien Couckuyt, Camille Laus, Hanne Maudens, Margo Van Puyvelde en Imke Vervaet aangeduid

  Bekijk zijn statement op Instagram: