Corona-alarm bij Hertha Berlijn: ook Dodi Lukebakio is besmet

  Dodi Lukebakio

  Het coronavirus is binnengeslopen bij de Duitse eersteklasser Hertha, de club van de Belgen Dodi Lukebakio en Dedryck Boyata. Lukebakio is zelf een van de drie positieve gevallen.

  Hertha beleeft maar weinig plezier aan het Bundesliga-seizoen. Met een 15e plaats na 28 speeldagen is de club nog volop verwikkeld in de strijd om het behoud. De coronagevallen komen dan ook op een bijzonder slecht moment, nu het seizoen in de laatste rechte lijn zit.

   

  Met Dodi Lukebakio, coch Pal Dardai en zijn assistent Admir Hamzagic staat de teller voorlopig op drie positieve gevallen. Het trio vertoont geen symptomen.

   

  Omdat hulptrainer Andreas Neuendorf ook in quarantaine moet als nauw contactpersoon, zal sportief directeur Arne Friedrich tijdens de belangrijke wedstrijd van zondag tegen Mainz de honneurs waarnemen.