Aline Zeler wordt de nieuwe coach van vrouwenploeg Charleroi

  Aline Zeler (37) is aangesteld als de nieuwe coach van het vrouwenteam van Sporting Charleroi. Zeler start haar trainerscarrière vanaf volgend seizoen.

  Aline Zeler is met 111 caps voor het nationale team recordhoudster, samen met Janice Cayman. De voormalige speelster van de Red Flames zal vanaf komend seizoen als coach naast het veld staan bij Charleroi.

   

  Zeler werd vorig jaar nog teruggehaald uit haar voetbalpensioen en ging aan de slag bij KRC Genk Ladies. Maar die samenwerking werd "in onderling overleg" stopgezet.

   

  Nu probeert Zeler het dus als coach bij Charleroi. "Om haar ideeën uit te voeren, tekende Aline Zeler een contract voor onbepaalde tijd", klinkt het bij de club. "De hele zebrafamilie heet Aline welkom en wenst haar veel succes in haar missie."